Contact


De beheerders Anna & Dennis Vinkoert

Appartement BUNGA MELATI
Voorborch 2
4335 AV Middelburg
Nederland
guesthousebungamelati.com

BTW-id: NL001332276B50
Kamer van Koophandel: 77778073

TELEFOON
+31 (0) 6 411 372 72
+31 (0) 6 411 375 13

RESERVEREN
Reserveer bij voorkeur rechtstreeks bij Bunga Melati via het aanvraagformulier onderaan in de rechterkolom. Wij beschikken dan meteen over alle noodzakelijke reserveer gegevens. U ontvangt binnen 24 uur antwoord of de door u gewenste periode beschikbaar is. Telefonisch reserveren kan uiteraard ook en is vaak nog sneller.

Online Booking Platform
Guesthouse Bunga Melati is ook partner van de online platform Booking.com en dus ook via Booking.com te reserveren. Klik onderstaand op het logo om meteen op de juiste pagina van Bunga Melati te komen bij Booking.com.

GOOGLEMAPS
Weten hoe Bunga Melati gesitueerd is? Klik dan hier of op de foto hieronder.

OVER DE EIGENAREN

Anna en Dennis Vinkoert zijn tweede generatie Indische Nederlanders die nog in Indonesie zijn geboren. Als voormalige eigenaren van een internationale uitgeverij van maritiem-technische vakbladen hebben zij het praktijk- annex kantoorgedeelte van hun vrijstaande huis in 2017/2018 verbouwd tot een volwaardige woning, compleet met keuken, sanitaire voorzieningen, aparte slaapkamer en eigen ingang. De woning wordt sindsdien met succes verhuurd aan zowel zakenreizigers als vakantiegangers van over de hele wereld onder de naam Guesthouse Bunga Melati (Indonesisch voor Jasmijnbloem). Dat de woning verhuurd wordt met plezier en passie wordt mag blijken uit het feit dat Bunga Melati door Booking.com bekroond is met de erkende Traveller Review Award vanwege een hoge gastenwaardering.

Woonkamer met zicht op eigen tuin waar je naar hartenlust kunt barbecueën, picknicken of lekker in de zon zitten.

De woning beslaat nagenoeg de gehele achterzijde van het huis. De talloze positieve recensies en de hoge ranking op Google tonen aan dat de woning met liefde wordt geëxploiteerd en inmiddels bijzonder populair is.

Bunga Melati staat voor een warm en hartelijk ontvangst. Een unieke beleving van Zeeland met persoonlijke tips over de omgeving. Overnachten bij Bunga Melati betekent kiezen voor rust en persoonlijk contact. In de ontvangst en het interieur zie je de persoonlijkheid en passie van de eigenaren terug. Dat maakt Bunga Melati zo speciaal en uniek, zo bijzonder. De waardering van vijf sterren op Google is een duidelijke bevestiging!


AANVRAAG PER MAIL
Vraag een reservering bij voorkeur rechtstreeks aan. Dat kan per mail of telefonisch voor minimaal twee opeenvolgende nachten en maximaal twee personen. Vul onderstaand formulier volledig in en stuur het op door op de knop ‘verzend’ te drukken.

U ontvangt binnen 24 uur bericht of de door u gewenste periode nog beschikbaar is. Als u rechtstreeks boekt ontvangt u, afhankelijk van het aantal overnachtingen, wellicht ook nog eens een bescheiden korting…!

 

Reserveringsformulier (volledig invullen)