Contact


De beheerders Dennis & Anna Vinkoert

Appartement BUNGA MELATI
Voorborch 2
4335 AV Middelburg
Nederland
guesthousebungamelati.com

BTW-id: NL001332276B50
Kamer van Koophandel: 77778073

TELEFOON
+31 (0) 6 411 372 72
+31 (0) 6 411 375 13

RESERVEREN
U kunt rechtstreeks een reservering aanvragen (per mail) via het aanvraagformulier onderaan in de rechterkolom. Wij beschikken dan meteen over alle noodzakelijke reserveer gegevens. U ontvangt binnen 24 uur antwoord of de door u aangegeven data nog beschikbaar zijn.

Online Booking Platform
Bunga Melati is ook te boeken via de online platform van Booking.com, maar houd dan rekening met eventuele extra kosten.

Klik onderstaand op het logo om meteen op de juiste boekingspagina van Bunga Melati te komen bij Booking.com.

GOOGLEMAPS
Waar ligt Bunga Melati? Vind het met Googlemaps.

OVER DE EIGENAREN

Anna en Dennis Vinkoert zijn tweede generatie Indische Nederlanders die nog in Indonesie zijn geboren. Als voormalige eigenaren van een internationaal maritiem-technische uitgeverij en hebben zij het praktijk-/kantoorgedeelte van hun vrijstaande huis in 2017/2018 verbouwd tot een volwaardige vakantiewoning met eigen ingang en die omgedoopt tot Guesthouse ‘Bunga Melati’ (Indonesisch voor Jasmijnbloem). Dat dat een gouden greep was mag blijken uit het feit dat  Bunga Melati onlangs door Booking.com bekroond is met de felbegeerde Traveller Review Award 2021.

Woonkamer met zicht op je eigen tuin waar je kunt barbecueën, picknicken of lekker in de zon zitten.

De knusse woning wordt met veel plezier en passie als zelfstandig onderkomen en als vakantieverblijf aan zowel zakenreizigers als binnen- en buitenlandse toeristen verhuurd. De woning beslaat bijna de gehele achterzijde van het huis. De talloze positieve recensies en de hoge ranking op Google tonen aan dat de woning met liefde en passie wordt geëxploiteerd en bijzonder populair is.

Bunga Melati staat voor een warm en hartelijk ontvangst. Een unieke beleving van Zeeland met persoonlijke tips over de omgeving. Overnachten bij Bunga Melati betekent kiezen voor rust en persoonlijk contact. In de ontvangst en het interieur zie je de persoonlijkheid en passie van de eigenaren terug. Dat maakt Bunga Melati zo speciaal en uniek, zo bijzonder. De waardering (rating) van vijf sterren op Google is een duidelijke bevestiging!


AANVRAAG PER MAIL
U kunt per mail vrijblijvend een reservering aanvragen voor minimaal twee opeenvolgende nachten. Vul onderstaand formulier volledig in en stuur het op door op de knop ‘verzend’ te drukken.

U ontvangt binnen 24 uur bericht of de door u gewenste data nog beschikbaar is of niet. Omdat u rechtstreeks boekt en afhankelijk van het aantal overnachtingen ontvangt u wellicht ook nog eens korting!

 

Reserveringsformulier (volledig invullen)