Bunga Melati, uw ideale vakantiewoning in zonnig zeeland.

Bunga Melati
De naam Bunga Melati betekent Jasmijnbloem in het Indonesisch. Het appartement is aangesloten en dus ook te reserveren via de internationale booking sites Airbnb, Booking.com en Bedandbreakfast.eu. Rechtstreeks reserveren is uiteraard ook mogelijk via de mail of telefoon. Zie de contactpagina.

Eigentijds en elegant
Bunga Melati ligt in een rustige omgeving net buiten het centrum van het historische en pittoreske Middelburg. Het is een eigentijds en elegant ingericht appartement dat van alle gemakken is voorzien.

Het interieur is voorzien van Indonesisch accenten. Het is uitermate geschikt voor zowel de zakelijke reiziger als de veeleisende toerist die graag van alle gemakken is voorzien. Omdat u over een volledig geoutilleerde keuken beschikt is er geen ontbijtservice.

Gelijkvloers
Bunga Melati is een knusse gelijkvloerse woning die aan twee volwassenen volop ruimte biedt. Het appartement beschikt over een eigen ingang en heeft een privé parkeerplaats (de oprit).

De woning is o.a. voorzien van een flatscreen smart tv, radio/cd-speler, gratis WiFi, een compleet ingerichte keuken en een aparte badkamer. Het appartement is niet geschikt voor kleine kinderen.

Fietsen
Uw fietsen kunt u veilig stallen achter het huis onder een overkapping naast het tuinhuisje. Daar vindt u tevens twee oplaadpunten voor e-bikes. Heeft u geen fietsen meegenomen, maar wilt u toch de omgeving per fiets verkennen dan is er dichtbij een fietsenwinkel waar u (elektrische) fietsen of een scooter kunt huren.

De beroemde boulevards van Vlissingen bevinden zich op fietsafstand van Bunga Melati.

Fietsroutes
Middelburg is omgeven van diverse toeristische fietsroutes. Fietsen in Zeeland is een waar genoegen, zeker nu er een zeer uitgebreid nieuw fietsknooppunten systeem is heropend.

Huisdieren
Huisdieren zijn om hygiënische redenen niet toegestaan in het appartement. De beheerders hebben wel een (waak)hond, maar die komt onder geen beding in de woning of in de nabijheid van de gasten.

Gunstig gesitueerd
‘Bunga Melati’ is gunstig gesitueerd tussen stad en strand (respectievelijk op 5 en 15 minuten fietsafstand).

Diverse buslijnen
Er zijn diverse buslijnen die aansluiting geven naar het centrum van Middelburg, naar Vlissingen en naar diverse toeristische badplaatsen zoals Domburg, Zoutelande, Westkapelle, Veere, Oostkapelle of wat verder weg naar Renesse en Burgh-Haamstede.

Volledig ingericht
Voor de prijs van een B&B-kamer heeft u met Bunga Melati een volledig ingericht appartement dat van alle gemakken is voorzien, inclusief een volledig geoutilleerde keuken en een privé parkeerplaats.

Logieskosten
Het appartement is te huur voor minstens twee opeenvolgende overnachtingen. De logieskosten voor de woning zijn € 119,- per overnachting voor maximaal twee volwassenen. De woning is ongeschikt voor kleine kinderen. Genoemde prijs is inclusief:
– bedlinnen,
– badhanddoeken,
– eindschoonmaak en
– btw, doch exclusief

gemeentelijke toeristenbelasting.

Toeristenbelasting
De verplicht aan de gemeente af te dragen gemeentelijke toeristenbelasting bedraagt in Middelburg € 2,30 per persoon per nacht en dient bij aankomst contant te worden voldaan.

Het badstrand aan de Vlissingse boulevard op slechts 7 km afstand van Middelburg.

Booking websites
Bunga Melati is ook te boeken via de online platforms Airbnb, Booking.com en Bedandbreakfast.eu. Rechtstreeks boeken per mail of telefoon is ook mogelijk. Zie ook de contactpagina.

Lakenpakket
Bij een boeking zit een lakenpakket bij de prijs inbegrepen, alsmede badhanddoeken. Bij een langer verblijf is het mogelijk een nieuw lakenpakket aan te vragen tegen een vergoeding van € 15,-

Optionele kosten/extra service
– Extra badhanddoeken: € 10,-
– Nieuw lakenpakket: € 15,-

Geen ontbijtservice
Dankzij een volledig uitgeruste keuken kunt u uw eigen ontbijt, middag- of avondeten bereiden. Er is geen ontbijtservice.

Boeken
Is uw reserveringsaanvraag goedgekeurd dan kunt u uw boekingsaanvraag bevestigen door middel van een vooruitbetaling. Uw reservering is pas definitief als uw betaling is ontvangen.

In- en uitchecken
– Inchecken van: 16:00 uur tot 21:00 uur
– Uitchecken van: 08:00 uur tot 10:00 uur

Telefonisch informatie
– +31 (0) 6 41137272
– +31 (0) 6 41137513

Reserveren
Een reservering kunt u eenvoudig en vrijblijvend aanvragen via de contactpagina op deze website.