Welkom

Bunga Melati
Selamat Datang betekent hartelijk welkom. Bunga Melati is Indonesisch voor Jasmijnbloem. Het is een eigentijds en elegant ingericht appartement dat van alle gemakken is voorzien. Het is gesitueerd in een rustige omgeving op slechts vijf minuten loopafstand van het centrum van het historische en pittoreske Middelburg.

Subtiele accenten
Het interieur is subtiel voorzien van Indonesisch accenten zoals houtsnijwerk en schilderijen. Het appartement is uitermate geschikt voor zowel zakelijke reizigers als veeleisende toeristen die graag van alle gemakken zijn voorzien. Het pand beschikt over een volledig geoutilleerde keuken derhalve is er geen ontbijtservice.

Volledig ingerichte keuken

Gelijkvloers
Bunga Melati is een knusse maar ruime gelijkvloerse woning die aan twee volwassenen volop de ruimte biedt. Het appartement beschikt over een eigen ingang en over een privé parkeerplaats vlak voor de ingang van het appartement.

De woning is onder andere voorzien van een flatscreen tv, radio/cd-speler, gratis WiFi, een compleet ingerichte keuken, een aparte badkamer met inloopdouche en een aparte slaapkamer. Het appartement is niet ingericht voor kleine kinderen.

Woonkamerzicht op de tuin

Fietsen
F
ietsen kunnen veilig achter het huis gestald worden onder een overdekte stalling naast het tuinhuisje. Daar vindt u tevens twee oplaadpunten voor e-bikes. Heeft u geen fietsen meegenomen, maar wilt u toch de omgeving per fiets verkennen dan zijn er in Middelburg genoeg fietswinkels waar u een (elektrische) fiets of scooter kunt huren.

Fietsroutes
Middelburg is omgeven van diverse toeristische fietsroutes. Fietsen in Zeeland is een waar genoegen, zeker nu er een zeer uitgebreid nieuw fietsknooppunten systeem is heropend.

Woonkamer

Huisdieren
Huisdieren zijn om hygiënische redenen niet toegestaan in het appartement. De beheerders hebben wel een hond, maar die komt onder geen beding in de woning of in de nabijheid van de gasten.

Diverse buslijnen
Er zijn diverse buslijnen die aansluiting geven naar het centrum van Middelburg, maar ook naar Vlissingen en naar diverse toeristische badplaatsen zoals Domburg, Zoutelande, Westkapelle, Veere, Oostkapelle of wat verder weg naar Renesse en Burgh-Haamstede.

Volledig ingericht
Voor de prijs van een ruime B&B-kamer heeft u bij Bunga Melati de beschikking over een volledig ingericht appartement dat van alle gemakken is voorzien, inclusief een tuin, een volledig geoutilleerde keuken en een privé parkeerplaats.

Booking websites
Bunga Melati kan rechtstreeks geboekt worden, maar is ook te boeken via de online boeking platform Booking.com. Zie de contactpagina.

Boeken
Heeft u rechtstreeks gereserveerd via de beheerders en is uw reserveringsaanvraag goedgekeurd dan kunt u uw boekingsaanvraag definitief bevestigen door middel van een vooruitbetaling. Uw reservering is pas helemaal definitief zodra uw betaling is ontvangen.

Reserveren
Het appartement is rechtstreeks te reserveren via de contactpagina op deze website, maar ook via de internationale online booking platform Booking.com.