Reserveringsmogelijkheden

Anna Vinkoert-Alexander is uw gastvrouw

 

Vakantiewoning BUNGA MELATI
Voorborch 2
4335 AV Middelburg
Nederland
guesthousebungamelati.com

BTW-id: NL001332276B50
Kamer van Koophandel: 77778073

TELEFOON
+31 (0) 6 411 372 72
+31 (0) 6 411 375 13

RESERVERING
Een reservering kunt u rechtstreeks per mail aanvragen bij de beheerders (zie rechterkolom).

De woning is ook te boeken via de online platforms van Airbnb, Booking.com of Bedandbreakfast.eu

Klik op het logo van uw keuze:

GOOGLEMAPS
Lokaliseer Bunga Melati met Googlemaps

Bunga Melati betekent Jasmijnbloem in het Indonesisch.

OVER DE EIGENAREN

Anna en Dennis Vinkoert (voormalige eigenaren van een internationaal maritiem-technische uitgeverij) hebben het praktijk-/kantoorgedeelte van hun huis in 2018 laten verbouwen tot een volwaardige woning en omgedoopt tot Guesthouse ‘Bunga Melati’ (Indonesisch voor Jasmijnbloem). Sindsdien verhuren zij het met veel plezier als zelfstandig onderkomen aan zowel zakenreizigers als binnen- en buitenlandse toeristen. De woning beslaat bijna de gehele achterzijde van hun huis. De zeer positieve recensies en de hoge ranking op Google tonen aan dat de woning met liefde en passie wordt geëxploiteerd en zeer populair is.
Bunga Melati staat voor een warm en hartelijk ontvangst. Een unieke beleving van Zeeland met persoonlijke tips over de omgeving. Overnachten bij Bunga Melati betekent kiezen voor rust en persoonlijk contact. In de ontvangst en het interieur zie je de persoonlijkheid en passie van de eigenaren terug. Dat maakt Bunga Melati zo speciaal en uniek, zo bijzonder. De waardering (rating) van vijf sterren op Google is een duidelijke bevestiging!


AANVRAAG PER MAIL
U kunt vrijblijvend een reservering (minimaal twee opeenvolgende nachten) aanvragen per mail. Vul onderstaand formulier volledig in en stuur het op. U ontvangt binnen 24 uur bericht of de door u gewenste data nog beschikbaar zijn of niet. En omdat u rechtstreeks boekt ontvangt u ook nog eens extra korting! De hoogte van de korting is afhankelijk van het aantal dagen dat u reserveert.