Contact

Anna Vinkoert-Alexander is uw gastvrouw

 

Vakantiewoning BUNGA MELATI
Voorborch 2
4335 AV Middelburg
Nederland
guesthousebungamelati.com

BTW-id: NL001332276B50
Kamer van Koophandel: 77778073

TELEFOON
+31 (0) 6 411 372 72
+31 (0) 6 411 375 13

RESERVERING AANVRAGEN
U kunt rechtstreeks een reservering aanvragen per mail via het aanvraagformulier in de rechterkolom. Wij beschikken dan meteen over alle noodzakelijke reserveer gegevens. U ontvangt binnen 24 uur antwoord of de door u aangegeven data nog beschikbaar zijn.

Het appartement is ook te boeken via de online platforms van Booking.com en Airbnb. Maar houdt u er dan rekening mee dat u extra reserverings- of boekingskosten hebt. Klik onderstaand op het logo van uw keuze om meteen op de juiste boekingspagina van Bunga Melati te komen.

GOOGLEMAPS
Waar ligt Bunga Melati? Vind het met Googlemaps.

OVER DE EIGENAREN

Anna en Dennis Vinkoert (voormalige eigenaren van een internationaal maritiem-technische uitgeverij) hebben het praktijk-/kantoorgedeelte van hun huis in 2017/2018 laten verbouwen tot een volwaardige vakantiewoning met eigen ingang en die omgedoopt tot Guesthouse ‘Bunga Melati’ (Indonesisch voor Jasmijnbloem).

Sindsdien verhuren zij de knusse woning met veel plezier en passie als zelfstandig onderkomen en als vakantieverblijf aan zowel zakenreizigers als binnen- en buitenlandse toeristen. De woning beslaat bijna de gehele achterzijde van hun huis. De zeer positieve recensies en de hoge ranking op Google tonen aan dat de woning met liefde en passie wordt geëxploiteerd en bijzonder populair is.

Bunga Melati staat voor een warm en hartelijk ontvangst. Een unieke beleving van Zeeland met persoonlijke tips over de omgeving. Overnachten bij Bunga Melati betekent kiezen voor rust en persoonlijk contact. In de ontvangst en het interieur zie je de persoonlijkheid en passie van de eigenaren terug. Dat maakt Bunga Melati zo speciaal en uniek, zo bijzonder. De waardering (rating) van vijf sterren op Google is een duidelijke bevestiging!


AANVRAAG PER MAIL
U kunt vrijblijvend een reservering aanvragen voor minimaal twee opeenvolgende nachten per mail. Vul onderstaand formulier volledig in en stuur het op door op de knop ‘verzend’ te drukken.

U ontvangt binnen 24 uur bericht of de door u gewenste data nog beschikbaar is of niet. Omdat u rechtstreeks boekt en afhankelijk van het aantal overnachtingen ontvangt u wellicht ook nog eens extra korting!

 

Reserveringsformulier (volledig invullen)