NIEUW RAAMKOZIJN

De slaapkamer van vakantie appartement Bunga Melati is sinds kort voorzien van een te openen bovenraam. Daarmee wordt helemaal tegemoetgekomen aan de wens van vele gasten. Kortom optimale ventilatie in het slaapkamergedeelte dat ook nog voorzien is van een geruisloze plafondventilator.


SCHOONMAAK PROTOCOL SINDS CORONA PANDEMIE

Appartement Bunga Melati volgt sinds de uitbraak van de Corona pandemie bij al haar schoonmaak procedures de aangescherpte Hygiënemaatregelen van Booking.com en Airbnb.

Dit houdt in dat alle schoonmaakwerkzaamheden en het ontsmetten van alle ruimtes nu volgens een zeer uitgebreid aanvullend vijf stappenplan plaatsvinden bestaande uit:

  1. voorbereiden
  2. schoonmaken
  3. ontsmetten
  4. controleren
  5. klaarmaken

Door het volgen van dit protocol erkent Bunga Melati dat extra stappen noodzakelijk zijn om zowel het eigen team als alle gasten zo optimaal mogelijk te beschermen tegen besmettelijke (infectieziekten) en overdraagbare ziektes zoals Corona (COVID-19).


STEGENTOCHTEN MIDDELBURG

Historische stegen van Middelburg

Middelburg kent oneindig veel stegen en heeft een bewogen verleden. Tijdens de tocht ga je dat zelf ontdekken. Je waant je een paar eeuwen terug en maakt kennis op een manier zoals je Middelburg nog nooit hebt gezien. Een reis door de tijd. Ontdek de verborgen steegjes en grillige grachten van Middelburg tijdens een unieke tocht. Vol humor, absurditeiten, spanning, bruggetjes naar heden en verleden. Vaak met een drankje en een hapje.
Reis mee terug in de tijd door de Middelburgse stegen tijdens een amusante tocht van twee uur (langer en uitgebreider kan ook) en ontdek de stad van haar geheime kant… Als historische VOC stad is Middelburg erg geliefd. Halverwege wordt de tocht onderbroken voor een drankje. Een rondje van de Stegenman natuurlijk! Stegentochten Middelburg!


GOLFEN NABIJ DE GOLVEN

Golfbaan De Zeeuwsche is een unieke en prachtige golfbaan, ontworpen door de beroemde golfbaan architect Bruno Steensels. Het parcours bevindt zich op nog geen 5 km van de zee. Het is een uitdagende baan met uitdagende greens. De Zeeuwsche is voor elke golfer absoluut de moeite waard om er een rondje holes te lopen.

Golfbaan De Zeeuwsche heeft een unieke driving range waar je zowel richting het water als richting het gras kunt afslaan en met fraaie putting green waar je in alle rust het putten kunt beoefenen. Bij Golfbaan De Zeeuwsche bent u van harte welkom in het gezellig clubhuis met restaurant. Golfbaan De Zeeuwsche


THAIS RESTAURANT MAE THAI

Als beheerders van vakantie-appartement Bunga Melati zijn wij altijd op zoek naar leuke en interessante eetgelegenheden voor onze gasten. Zo hebben wij onlangs het Thais restaurant Mae Thai ontdekt. Het knusse restaurant is gevestigd in Vlissingen op de Oude markt 18. In een mooi historisch gebouw, ingericht met Thaise warme sfeer vol liefde en passie, pal naast de Sint-Jacobskerk. Ze hebben 24 binnen zitplaatsen en 12 zitplaatsen op het buitenterras.
Mae Thai wordt bemand door ontzettend vriendelijke mensen die nog authentieke gerechten maken. Alles smaakvol en met liefde bereid. Er is maar een beperkt aantal tafeltjes beschikbaar en de inrichting doet heerlijk Aziatisch rommelig aan, maar als je daar doorheen prikt is het alleen maar genieten. Wij komen er in ieder geval graag, en iedere keer krijgen we spontaan zin om een vakantie naar Thailand te boeken. Bestellen kan op ieder moment van de dag. Een aanrader met stip voor al onze gasten! Restaurant Mae Thai


WITTEBROODSWEEK

Dolgelukkig zijn ze met elkaar. Janine en Wim Luberti uit Zwijndrecht. Ze voelen zich zo thuis in hun favoriete provincie Zeeland en appartement Bunga Melati dat zij besloten hadden hun wittebroodsweek bij Bunga Melati door te  brengen. Deze zeer welkome gasten hebben zich heel origineel in het echt laten verbinden in de bekende Witte Molen in Scharendijke, een dorpje op Schouwen-Duiveland, in Zeeland.

Volgens traditie hoort gedurende de wittebroodsweek het bruidspaar niet lastig gevallen te worden door visite en vertegenwoordigers. Wat dat betreft was de keus voor Bunga Melati met zijn bijzonder rustige omgeving een perfecte keus.

Wij feliciteren Janine en Wim van harte met hun huwelijk. Vanaf nu als man en vrouw door het leven. We wensen het kersverse paar dan ook oneindig veel liefde, geluk en gezondheid voor de toekomst. Vertrouwen in elkaar en vertrouwen in het leven. Dat kan niet anders dan een mooie toekomst geven…!