TARIEVEN

Logieskosten
Het huiselijk ingerichte appartement is te huur voor minstens twee opeenvolgende overnachtingen. De logieskosten voor de woning zijn € 119,- per overnachting. Het appartement is geschikt voor maximaal twee volwassenen. De woning is niet ingericht voor kleine kinderen.

Genoemde prijs is inclusief:
– bedlinnen,
– badhanddoeken,
– vaat- en droogdoeken
– rol (1) toiletpapier
– eindschoonmaak
– thee assortiment
– btw, doch
– exclusief gemeentelijke toeristenbelasting!

Toeristenbelasting
De verplicht aan de gemeente af te dragen gemeentelijke toeristenbelasting is door de gemeente Middelburg voor 2021  vastgesteld op € 2,75 per persoon per nacht en dient bij aankomst contant te worden voldaan.

Prijs van een ruime B&B-kamer
Voor de prijs van een ruime B&B-kamer bent u bij Bunga Melati verzekerd van een volledig gemeubileerd brandschoon appartement met aparte slaapkamer, keuken en sanitaire ruimte, een uitzonderlijke gastvrijheid, een uitstekende dienstverlening, service en persoonlijk contact.

Traveller Review Award
Bunga Melati is bekroond met de Traveller Review Awards 2021 door Booking.com! Kortom, Bij Bunga Melati geniet u de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Eethoek

Lakens/badhanddoeken
Bij een boeking zit een volledig lakenpakket bij de prijs inbegrepen, alsmede een set badhanddoeken per persoon. Bij een lang verblijf is het mogelijk tussentijds een nieuw lakenpakket of set bad handdoeken te bestellen tegen een vergoeding.

– Extra badhanddoeken set per persoon : € 10,-
– Nieuw lakenpakket set per single bed   : € 15,-

Tweepersoonsbed
Het tweepersoonsbed bestaat uit twee identieke single bedden die tegen elkaar zijn aangeschoven (lits jumeaux). De bedden mogen en kunnen niet van elkaar gescheiden worden.

Geen ontbijtservice
Dankzij een volledig uitgeruste keuken kunt u heel comfortabel uw eigen ontbijt, middag- of avondeten bereiden. Er is geen ontbijtservice.

Betaling
Uitsluitend bij overboeking vooruit naar bankrekening.

Annulering
Annuleren is geheel gratis tot eenentwintig  (21) dagen voor de incheckdatum. Bij annulering of wijziging daarna of indien u niet komt opdagen (no show) wordt minimaal 50% van de totale verblijfskosten in rekening gebracht.

Bij voortijdig vertrek -om wat voor reden dan ook- vindt er geen restitutie plaats.

Boekt u via een online platform zoals Booking.com dan zijn de betalings- en annuleringsvoorwaarden van dat platform van toepassing.

In- en uitchecken
– Inchecken  : 16:00 tot 21:00 uur
– Uitchecken: 08:00 tot 10:00 uur
Bij uitzondering kan in overleg van bovenstaande worden afgeweken.

Beveiliging
Het omliggend terrein van de woning wordt bewaakt door een ‘closed circuit television camera’ (cctv) systeem om uw en onze eigendommen te bewaken. Het volledige pand wordt bewaakt door een centraal alarmsysteem.

De beheerders hebben een hond, maar die komt onder geen beding in de buurt van de gasten noch in het afgescheiden tuingedeelte van het appartement.

Brandveiligheid
Ten behoeve van de brandveiligheid is het appartement voorzien van een brand- en rookmelder in het woongedeelte en is er een draagbare brandblusser aanwezig in de hal.

Slaapkamer met hangrek

EHBO-doos
Voor eerste hulp bij kleine ongevallen is er een EHBO-kit aanwezig bij de beheerder.

Reserveren

U kunt rechtstreeks en vrijblijvend en bij voorkeur per mail een reservering aanvragen (voor minimaal twee achtereenvolgende nachten). Zie de contactpagina op deze website.

Booking websites
Bunga Melati kan rechtstreeks geboekt worden, maar is ook te boeken via de bekende online boeking platforms zoals Booking.com. Zie de contactpagina.

Contact
Voor nadere informatie of vragen over faciliteiten enz. kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met de beheerders:

Anna Vinkoert-Alexander (06 41137272) of

Dennis Vinkoert (06 41137513)