LOGIESKOSTEN

Logieskosten
De interieur van het appartement is huiselijk en knus met een Indisch tintje ingericht en te huur voor minstens twee opeenvolgende overnachtingen. De logieskosten voor de woning zijn voor 2022 vastgesteld op € 125,- per overnachting voor maximaal twee personen. U betaalt dus slechts € 62,50 per persoon per nacht. De woning is ongeschikt voor kleine kinderen.

Genoemde prijs is inclusief:
– gratis wifi,
– bedlinnen,
– badhanddoeken,
– vaat- en droogdoeken
– toiletpapier (of botol cebok)
– eindschoonmaak
– thee assortiment
– btw, doch
– exclusief gemeentelijke toeristenbelasting!

Toeristenbelasting
De verplicht aan de gemeente af te dragen gemeentelijke toeristenbelasting (City Tax) is door de gemeente Middelburg voor 2021  vastgesteld op € 2,75 per persoon per nacht en dient bij aankomst contant te worden voldaan.

Prijs van een ruime B&B-kamer
Voor de prijs van een ruime B&B-kamer bent u bij Bunga Melati verzekerd van een volledig gemeubileerd en brandschoon appartement met aparte slaapkamer, keuken en sanitaire ruimte en niet te vergeten een uitzonderlijke Indische gastvrijheid, een uitstekende dienstverlening, service en van persoonlijk contact.

Traveller Review Award
Bunga Melati is bekroond met de Traveller Review Awards door Booking.com vanwege de hoge gastenwaardering! Kortom, bij Bunga Melati geniet u de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Lakens/badhanddoeken
Bij een boeking zit een volledig lakenpakket bij de prijs inbegrepen, alsmede een set badhanddoeken per persoon. Bij een lang verblijf is het mogelijk tussentijds een nieuw lakenpakket of set bad handdoeken te bestellen tegen een vergoeding.

– Extra badhanddoeken set per persoon : € 10,-
– Nieuw lakenpakket set per single bed   : € 15,-

Tweepersoonsbed
Het tweepersoonsbed bestaat uit een lits jumeaux boxspring. De bedden mogen en kunnen niet van elkaar gescheiden worden.

Geen ontbijtservice
Er is geen ontbijtservice, maar dankzij een volledig uitgeruste keuken kunt u heel comfortabel uw eigen ontbijt, middag- of avondeten bereiden.

Betaling
Uitsluitend bij overboeking vooruit naar bankrekening beheerders.

Annulering
Annuleren is geheel gratis tot veertien  (14) dagen voor de incheck datum. Bij annulering of wijziging daarna of indien u niet komt opdagen (no show) wordt minimaal 50% van de totale verblijfskosten in rekening gebracht.

Bij voortijdig vertrek -om wat voor reden dan ook- vindt er geen restitutie plaats.

Boekt u via een online platform zoals Booking.com dan zijn de betalings- en annuleringsvoorwaarden van dat platform van toepassing.

In- en uitchecken
– Inchecken  : 16:00 tot 21:00 uur
– Uitchecken: 08:00 tot 10:00 uur
Bij uitzondering kan in overleg van bovenstaande worden afgeweken.

Beveiliging
Het omliggend terrein van de woning wordt bewaakt door een ‘closed circuit television camera’ (cctv) systeem om uw en onze eigendommen te bewaken. Het volledige pand wordt bewaakt door een centraal alarmsysteem.

De beheerders hebben huisdieren, maar die komen onder geen beding in de buurt van de gasten noch in het afgescheiden tuingedeelte van het appartement.

Brandveiligheid
Voor de brandveiligheid is het appartement voorzien van een brand- en rookmelder in het woongedeelte. Een draagbare brandblusser is aanwezig in de hal. CO2-beveiliging is niet van toepassing.

Slaapkamer met hangrek

EHBO-doos
Voor eerste hulp bij kleine ongevallen is er een EHBO-kit aanwezig.

Reserveren
U kunt rechtstreeks en bij voorkeur per mail een reservering aanvragen (voor minimaal twee achtereenvolgende nachten). Zie de contactpagina op deze website.

Booking websites
Bunga Melati is rechtstreeks te boeken, maar ook via de bekende online boeking platform Booking.com. Zie de contactpagina.

Contact
Voor nadere informatie of vragen over faciliteiten enz. kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met de beheerders:

Anna Vinkoert-Alexander (06 41137272) of

Dennis Vinkoert (06 41137513)