‘Bunga Melati’

appartement met

slaapkamer, badkamer en keuken

*  *  *  *  *

Slaapkamer met boxspring, digitale wekker radio en plafondventilator

Logieskosten

De logieskosten zijn voor 2020 vastgesteld op € 119,00 per nacht voor twee personen. De prijs is inclusief gemeentelijke toeristenbelasting, bedlinnen, twee sets badhandoeken, reserveringskosten en btw, doch exclusief (optionele) ontbijtservice.

Ontbijtservice

U heeft de beschikking over een volledig ingerichte keuken om uw eigen ontbijt, middag- of avondeten te kunnen bereiden.

Wilt u gemakshalve toch gebruik maken van een ontbijtservice dan is dat mogelijk tegen een meerprijs van € 8,50 per persoon per overnachting. Indien u van de ontbijtservice gebruik wilt maken dient u dit duidelijk op te geven bij uw boeking.

Lakenpakket

Bij een boeking zit een lakenpakket bij de prijs inbegrepen alsmede twee sets badhanddoeken.

Bij een verblijf van langer dan zeven (7) nachten is een verplichte wekelijkse afname van een nieuw lakenpakket van toepassing! De kosten hiervoor bedragen € 15,00 per lakenpakket.

Betaling

Uitsluitend bij overboeking vooruit.

Annulering

Annuleren is gratis tot zeven (7) dagen voor de incheckdatum. Bij annulering of wijziging daarna of indien u niet komt opdagen (no show) wordt minimaal 50% van de totale verblijfskosten in rekening gebracht. Bij voortijdig vertrek -om wat voor reden dan ook- vindt er geen restitutie plaats.

In- en uitchecken

– Inchecken van: 16.00 tot 19:00 uur

– Uitchecken van: 08.00 tot 10.30 uur

In overleg kan van bovenstaande worden afgeweken.

Optionele kosten/extra service

– Extra handdoekenpakket € 5,00

– Tussentijdse schoonmaak € 30,00 (op verzoek)

– Extra lakenpakket € 15,00

Beveiliging

Het omliggende terrein van het appartement wordt bewaakt door een ‘closed circuit television camera’ systeem, een zogeheten CCTV om uw en onze eigendommen te bewaken.

Daarnaast wordt het volledige pand bewaakt door een gecertificeerd Verisure Alarmsysteem dat aangesloten is op een centrale meldkamer.

Ten aanzien van brandveiligheid is de B&B voorzien van een brand- en rookmelder in het woongedeelte en staat er een draagbare brandblusser in de hal.

Reserveren

U kunt rechtstreeks en vrijblijvend een reservering aanvragen bij de beheerder van het appartement, maar dat kan ook via de contactpagina op deze website.

Contact

Meer weten of reserveren? Neem dan telefonisch contact op met:

Anna Vinkoert-Alexander
06 41137272

of

Dennis Vinkoert
06 41137513