De slaapkamer van Bunga Melati is voorzien van lichtdichte gordijnen, een boxspring, een digitale wekker radio en een plafondventilator.

Logieskosten
De woning is geschikt voor maximaal twee volwassenen en kost € 119,- per overnachting. De prijs is inclusief bedlinnen, badhandoeken, reserveringskosten, eindschoonmaak en btw. Het appartement is niet geschikt voor kleine kinderen.

Ontbijtservice
Dankzij een volledig ingerichte keuken kunt u heel comfortabel zelf  uw ontbijt, middag- en zelfs het avondeten verzorgen. Er is geen ontbijtservice.

Lakenpakket
Bij een boeking zit een lakenpakket bij de prijs inbegrepen alsmede badhanddoeken. Bij een verblijf langer dan een week is het mogelijk een nieuw lakenpakket te bestellen tegen een vergoeding van € 15,00. Een extra set badhanddoeken is verkrijgbaar tegen € 10,00.

Betaling
Uitsluitend bij overboeking vooruit naar bankrekening.

Annulering
Annuleren is gratis tot veertien (14) dagen voor de incheckdatum. Bij annulering of wijziging daarna of indien u niet komt opdagen (no show) wordt minimaal 50% van de totale verblijfskosten in rekening gebracht. Bij voortijdig vertrek -om wat voor reden dan ook- vindt er geen restitutie plaats. Boekt u via een online platform zoals Booking.com of Airbnb dan zijn de betalings- en annuleringsvoorwaarden van dat platform van toepassing.

In- en uitchecken
– Inchecken van: 16:00 tot 21:00 uur
– Uitchecken van: 08:00 tot 10:00 uur
Bij uitzondering kan in overleg kan van bovenstaande worden afgeweken.

Optionele kosten
– Extra handdoekenpakket € 10,00
– Extra lakenpakket € 15,00

Toeslag
–  De verplicht af te dragen gemeentelijke toeristenbelasting bedraagt € 2,30 per persoon per nacht en dient bij aankomst contant te worden voldaan.

Beveiliging
Het omliggende terrein van de woning wordt bewaakt door een ‘closed circuit television camera’ (cctv) systeem om uw en onze eigendommen te bewaken. Het volledige pand wordt bewaakt door een gecertificeerd Verisure Alarmsysteem dat aangesloten is op een centrale meldkamer.

Voorts hebben de beheerders een (waak)hond, maar die komt onder geen beding in de buurt van de gasten.

Brandveiligheid
Voor de  brandveiligheid is het appartement voorzien van een brand- en rookmelder in het woongedeelte en is er een draagbare brandblusser in de hal.

EHBO-doos
Voor eerste hulp bij kleine ongevallen is er een EHBO-kit aanwezig bij de beheerder.

Zicht vanuit de slaapkamer naar het woon- en leefgedeelte.

Reserveren
U kunt rechtstreeks en vrijblijvend en bij voorkeur per mail een reservering aanvragen (minimaal twee nachten) bij de beheerders van het appartement. Zie de contactpagina op deze website.

Contact

Anna Vinkoert-Alexander
06 41137272

of

Dennis Vinkoert
06 41137513

Zomers kan het gezellig druk zijn in het centrum van Middelburg.